Jste dopravní společnost a čekáte na zaplacení svých faktur za přepravu i několik měsíců? Invoitix proplatí vaše faktury už do 48 hodin. Navíc získáte přístup k exkluzivní databázi s více než 24 000 dodavateli

Přidat na Seznam.cz

Už žádné skryté poplatky ani zálohy. Invoitix zaplatí 100 % fakturované částky po odečtení poplatku. Poskytujeme podporu malým i středním silničním společnostem, zabýváme se financováním faktur vystavených formou faktoringu, a tím poskytujeme likviditu pro přepravní společnosti. Profinancovali jsme již více než 700 000 faktur našich klientů.

Poskytujeme kompletní finanční správu vašich pohledávek

Společnost Invoitix byla založena roku 2018 ve Švýcarsku a dnes působí ve více než 30 zemích s pobočkami ve Španělsku, Polsku, Rumunsku, Bulharsku i Srbsku.

Faktoring pro dopravce Invoitix ag přináší na náš a na slovenský trh jednu z nejvýznamnějších evropských platforem digitální fakturace pro firmy zabývající se silniční dopravou. Zahrnuje generování a nákup faktur, správu i vymáhání pohledávek a řešení cash flow pro logistiku.

Peníze na účtu za vaši přepravu do 48 h?

Čekáte na zaplacení svých faktur za přepravu měsíc, nebo dokonce déle? Financujeme vaše faktury do 48h bez zálohy – vyplácíme celou výši faktury, po odečtení naší provize.

Odkoupením pohledávek získáváte víc než jen rychlé finanční prostředky:

Vyhněte se neplatícím zákazníkům. V jedinečné databázi, ke které získáte nonstop přístup, zkontrolujete spolehlivost zákazníka dřív, než od něj přijmete jakoukoliv zakázku. Naše exkluzivní databáze zahrnuje více než 24 000 dodavatelů.

Financujeme jak mezinárodní, tak vnitrostátní faktury v měnách CZK nebo EUR. Elektronický podpis smlouvy bez zbytečného papírování Vám navíc ušetří čas! Pomůžeme vám i s vymáháním faktur z období před zahájením naší vzájemné spolupráce.

Schopnost nabízet služby všem silničním přepravcům, bez ohledu na to, jak jsou malí, nebo velcí, nebo jak dlouho na trhu působí, nám poskytlo konkurenční výhodu na českém a slovenském trhu,“ říká Matija Turina, Country Manager pro Českou a Slovenskou republiku.

Jakmile náš klient uskuteční přepravu, nahraje dokumenty na naši online platformu. My následně vygenerujeme fakturu zákazníkovi našeho klienta, a poté proplatíme celou částku z faktury po odečtení našeho poplatku.

Podporujeme i start-upy

Náš tým ovládá různé jazyky a pomáhá tak překonat bariéru mezi firmami v mnoha evropských zemích. Invoitix má přes 70 zaměstnanců. Ti komunikují s klienty ve všech evropských jazycích, čímž můžeme nabídnout péči o zákazníky v jejich rodném jazyce.

Od května 2024 jsme se stali plátci DPH, klienti si nově mohou uplatňovat naše faktury pro odpočet DPH.

Vaše kontaktní osoba:

Country manager/Sales development:
Matija Turina
Sales:
Ljupcho Stojkovski
Account Representative:
Jana Klucká
cz_sales@invoitix.com
+420 228 884 470, +420 777 882 168 (WhatsApp)